Miami the city we live in

Tænk at vi er så heldige, at bo her..

Den tanke kommer tit til mig og jeg føler mig glad og taknemmelig over, at Miami nu er mit hjem.

Som dansker har jeg altid drømt om, at bo i et klima med sol, varme og palmetræer 🌴🌴

Men set fra mine øjne, er Miami ikke kun det men også en fantastisk storby med mange forskellige og spændende sider. South beach området, Wynwood Walls, Coconut Grove og Little Havana, er nogle af mine favoritter. Jeg elsker det mix af kulturer og nationaliteter, som man møder her i Miami samt præget fra den mere varme latinamerikanske kultur.

En anden ting jeg er vild med er de mange utroligt charmerende boutique hotels og restauranter Miami byder på, som fx det gennemførte Soho Beach House og restauranten located der Cecconi’s. Jeg elsker den soulfulness og specielle atmosfære, man finder her. Soho Beach House oser af eksklusiv luksus-bohemian stil (du skal dog enten være medlem, inviteres eller være gæst af hotellet for at bruge husets faciliter -Cecconi’s er åben for alle). Cecconi’s tilbyder en fantastisk brunch og lækker italienske retter som hand-made pasta og seafood. Desuden er der super romantisk om aftenen (perfekt setting for en aften ude med manden eller med venner).

Og der er masser af andre steder, at gå op opdagelse i.

453391471-700x479.jpgBilledet er taget fra en artikel om Cecconi’s (Soho Beach House) fra meeks.me. 

Mange danskere spurgte da vi flyttede, om jeg ikke var bange eller nervøs over at rykke rødderne op og flytte til den anden side af jorden.

Mit svar var altid NEJ – I mit hjerte vidste jeg, at det var den rigtige beslutning for os.

Nogen gange må man tage springet og turde give slip på det gamle, for at komme videre mod sine drømme og mål i livet.

xo

img_20160920_193013

 

 

 

Skrevet af

Hi, I'm Mimi, the author and creator of My Favorite Things and My Miami Life- two lifestyle blogs I started to share my passion for beauty, style and magical places as well as tips about Miami.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s