Bye bye veins -Sclerotherapy

Tidligere idag besøgte jeg Klinikken Fox Vein Experts i Hollywood (ca. 30min fra Miami).

Jeg har igennem nogen tid lagt mærke til nogle store og meget tydelige blodårer bag på mine ben og de begynde, at genere mig meget kosmetisk. Det er en personlig sag, men jeg har det sådan, at man skal få det fixet, hvis der er noget, som man bare ikke kan slutte fred med.

Og nej tak til grimme vener på mine ben her under Miami’s sol (desuden er der risiko for, at vener som disse bliver til store åreknuder med tiden uden behandling).

  Jeg var spændt og en smule nervøs, da jeg ankom til Fox klinikken, pga. det er første gang, at jeg prøver behandlingen sclerotherapy (selvom det er en helt normal behandling herover, som MANGE klinikker udfører).

 Vi startede ud med, at jeg skiftede til nogle meget fancy one-size-fit-all shorts og jeg talte med en sygeplejerske og lægen om min situation. Problemer med vener kan skyldes en række faktorer – fx. kan det komme at have et arbejde, hvor man står meget op/kun sidder ned (watch out ladies), det kan komme af hormon påvirkning som fx. p-piller, det kan komme af overvægt og for lidt motion og så kan det være arveligt (som primært er mit problem).

Selve behandlingen var overstået på ca. 15min og var stort set smertefri. Under sclerotherapy bliver en form for saltvandsopløsning sprøjtet ind i fremtrædende/ud-poppende blodårer. Behandlingen får blodårerne til at lukke sig sammen og dermed til at forsvinde fra hudens overflade over tid – ret smart ik’? Sclerotherapy er desuden en sikker metode, der har været brugt siden 1930’erne.

Behandlingen kan gentages efter min. 2 uger. Jeg har booket min næste behandling 4 uger frem, da de endelige resultater først kan ses efter noget tid.

Efter behandlingen får du et par støttestrømper (mine ligner faktisk et par selvsiddende strømper men bare i en tyk, hudfarvet og toeless udgave- real sexy), som du helst skal gå med i 48 timer. Der efter må gerne tage dem af, når du bader og skal sove og du må heller end gerne træne (bare low intensity). Det sværeste bliver nok ingen sol og pool i en uge.

Vil lave en follow up post omkring dette senere.

Hopefully its’s bye bye veins!

xo

Skrevet af

Hi, I'm Mimi, the author and creator of My Favorite Things and My Miami Life- two lifestyle blogs I started to share my passion for beauty, style and magical places as well as tips about Miami.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s