I told my husband to vote for Hillary

Her i familien føler vi dagligt den igangværende præsidentvalgkamp.

Hver dag ser vi nye analyser, nye udtalelser og rapportager fra henholdsvis journalister og fra valgkampens 2 hovedpersoner Hillary og Trump.

I mange år gik jeg ikke meget op i politik.

Ja jeg synes for at være ærlig, at det var ligefrem kedeligt.

Men med årerne har det fanget min interesse mere og mere. Det er gået op for mig, at politik er en vigtig del af verden, og man bør sætte sig ind i tingene og bruge sin stemme, hvis man vil være med til, at prøve at ændre noget.

Som dansker er det sjovt at se, hvordan hele tv kanaler herovre, er meget farvet af den ene side, i stedet for at holde sig neutrale eller i det mindste bare let farvet. Fx er nyheds kanalen Fox MEGET republikansk – de får stort set vendt alt til Trumps fordel og forsvare ham til hver en tid (og angriber Hillary til hver en tid) -selv efter debatten d. 26sep., hvor alle polls viste, at Hillary var vinderen, mente Foxs nyhedsværter efterfølgende, at Trump var vinderen. Det er lidt for propaganda og hjernevaskagtigt til min smag..! Behøver jeg at sige, at vi ser CNN her i huset;-)

Jeg siger ikke, at Hillary er en engel, men hun har helt bestemt den rette politiske erfaring, temperament og klasse til at tage posten som USA’s præsident – hun har desuden arbejdet for bedre forhold for mange mennesker hele sit liv.

– I told my husband to vote for her👍

Ville ønske, at jeg kunne stemme selv, men den går ikke,  pga. jeg ikke er amerikansk statsborger – men måske til det næste præsidentvalg om 4 år..

xo

(billederne er fra pixabay)

burst-1439569_960_720

burst-1439596_960_720

Skrevet af

Hi, I'm Mimi, the author and creator of My Favorite Things and My Miami Life- two lifestyle blogs I started to share my passion for beauty, style and magical places as well as tips about Miami.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s