My mother in law’s cooking

En familie middag er rundt om hjørnet.

For det meste samles vi, min mands forældre og hans søster en gang om ugen, hvor vi spiser middag sammen. Det er sjovt, for jeg har ikke haft en familietradition som denne i årevis, men jeg synes faktisk, at det er ret hyggeligt og så får man også set hinanden.

Hvis vi ikke går ud og spiser, så laver min svigermor for det meste mad. Hun er vokset op i Venezuela med en Russisk mor og en Persisk far, så hendes mad er en skøn blanding af det sydamerikanske og det mellemøstiske køkken.

Hun laver de bedste black beans, ris, quinoa, salater, simre kyllingeretter, squash retter og så laver hun en fantastisk rodfrugtsalat, der er en af mine favoritter.

Hun laver rodfrugtsalaten af kogte kolde rødbeder, gulerødder og kartofler, frisk skåret selleri – altsammen vendt i en skøn dressing af limejuice (hun bruger stort set lime i alt), olivenolie, lidt finthakket løg samt lidt salt og peber. Colorful, forholdsvis sund og så smager den fantastisk!

Lidt inspiration til en ny måde, at spise rodfrugter på.

xo

Skrevet af

Hi, I'm Mimi, the author and creator of My Favorite Things and My Miami Life- two lifestyle blogs I started to share my passion for beauty, style and magical places as well as tips about Miami.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s