A walk on Lincoln Road

Min mand skulle til tandlægen idag.

Og normalt ville jeg ikke tage med til sådan en aftale, men når tandlægen ligger lige op af Lincoln Rd. i South Beach, så er det meget hyggeligt, at tage med 😉

Så han havde mindre sjov hos tandlægen, og jeg fordrev en solrig time, med at kigge på butikker og nyde en iskaffe.

For mig er Lincoln Rd. et interessant og hyggeligt område, pga. alle de små og større søde butikker, der ligger i en fin blanding af mode-, art- og souvenirshops samt hyggelige kaffebarer og restauranter. Det er faktisk en lille smule strøget agtigt (København), men selvfølgeligt med et tropisk twist og så har man som bonus mulighed for, at gå helt ned til Miami Beach igennem her, hvis man vil.

 Det tager ca. 1 1/2 time, at gå fra det berømte parkerings hus 1111 Lincoln Road  (berømt pga. de events, som der afholdes) til Miami Beach og tilbage igen – Selvfølgeligt afhængigt af om du kun lige vil dyppe tæerne i Miami Beach sandet og om du vil bruge længere tid i mange butikker på vejen.

Lincoln Road er et kendt område med mange turister, da det er et typisk sted som mange gerne vil opleve, når de besøger Miami. Det er også et sted, som jeg vil tage min danske familie til, når de kommer på besøg næste år.

 Idag nåede jeg bl.a. at kigge forbi  Beach Bunny butikken, en Starbucks, souvenirshops, en art shop, der sælger nogle fantastisk flotte lystavler (jeg er vild med deres kunst!) og en gadesælgers bod med smukke håndlavet smykker. Desuden nåede jeg, at gå så langt ned af Lincoln Rd., at jeg lige kunne spejde stranden og havet – en ret hyggelig og afslappende eftermiddagstime 🙂

XO

Reklamer