Preparing for Matthew – it’s hurricane season

Så i følge nyhederne, bliver vi ramt af en orkan i morgen..!

 Eller min. udkanten af en orkan, som kan giver voldsom regn og storm.

Efteråret og orkansæsonen er i den grad over os. Det er heldigvis sjældent, at Miami bliver hårdt og alvorligt ramt. Men vi får selvfølgeligt løbende warnings fra både myndighedder og fra bygningen hvor vi bor, når en orkan nærmer sig.

Denne gang forbereder vi os på orkanen Matthew (en kategori 5 orkan), der pt. befinder sig lige under Florida og som allerede har hærget dele af Haiti og Cuba (de kalder den faktisk døds-orkanen – ikke rart).

Og folk tager advarslerne meget seriøst denne gang. -ja faktisk har kontorer, forretninger, skoler og restauranter (og vores træningscenter) meldt ud, at de vil holde lukket i morgen og folk er allerede begyndt at hamstre vand, dåsemad, batterier og andet fra supermarkederne (i tilfælde af vi må barrikadere os og muligheden for strømsvigt).

Vi har da også selv været på en lille hamste shopping – just to be on the safe side – selvom min mand ikke tager det helt så seriøst, som jeg gør. Men der var godt nok ribbet fra hylderne. Det er første gang, at jeg ser tomme hylder i et supermarked her i USA!

Vores lejlighed har heldigvis for længe siden fået instaleret hurricane shutters (store metaldøre) der kan køres for alle vinduer/ glasdøre og herefter låses- de beskytter os, vores hjem og bygningen og derfor kan vi vælge at blive hjemme under en orkan.

Der er dog også altid den mulighed, at tage til et offentligt shelter som vil være mest sikkert at opholde sig på under meget hårde orkan omstændigheder -men selvfølgeligt vil vi helst blive hjemme, hvis det er muligt.

Jeg må sige, at det føles en smule nervepirrende, at institutioner lukker og at vi får opkald fra myndigheder med advarsler og information, men det er også godt at se, at her er et effektivt forberedelse system til at hjælpe og beskytte.

Vi afventer…

xo

Skrevet af

Hi, I'm Mimi, the author and creator of My Favorite Things and My Miami Life- two lifestyle blogs I started to share my passion for beauty, style and magical places as well as tips about Miami.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s