Champagne & hors d’oeuvres – mens vi venter…

I går aftes var vi til et event i bygningen, hvor vi bor.

– Når orkanen Matthew nok rammer os senere, og vi i det tilfælde skal blive inden for hjemmets 4 vægge, så er det meget godt med lidt socialness ude dagen før.

Vi er heldige, at bo i et one-of-a-kind område her i Miami. Vi bor i et gated community, hvor alt er meget smukt og beskyttet og hvor omgivelserne og bygningerne hver dag bliver ordnet, vasket, plejet og passet for at holde en vis standart (vi er desuden blessed med valet parkering, som er en af vores favorit service her).

Det sidste nye færdige projekt, er re-designet af vores bygnings lobby og som residents var vi inviteret med til et åbningsevent med champagne, hors d’oeuvres og mingle – very Miami.

And we had fun – Personligt er jeg vild med den nye stil lobbyen har fået (selvom det er en smule hotel agtigt). Mange familier mødte op til eventet og det var hyggeligt, at møde flere naboer. I vores bygningen er der rigtig mange fra Brasilien og fra andre sydamerikanske lande som Mexico og Cuba. Her er også nogle fra New York. Mange bor her året rundt, mens andre er “showbirds” og kommer, når det bliver vinter og koldt, der hvor de ellers bor resten af året – et for Miami typisk mix af nationaliteter.

Der blev talt meget om orkanen Matthew, men dem der har boet her i mange år, var alle sikre på, at vi kun vil få lidt tropisk storm, pga. orkaner for det meste går unden om Miami (fingers crossed).

Håber alle havde en dejlig dag som os 🙂

xo

Skrevet af

Hi, I'm Mimi, the author and creator of My Favorite Things and My Miami Life- two lifestyle blogs I started to share my passion for beauty, style and magical places as well as tips about Miami.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s