After the storm – a pink Miami sky

We are safe!!

Vi var heldige i Miami.

Vi blev skånet for Matthew, der heldigvis blev ude på havet og fortsatte lige forbi os. Det eneste vi mærkede, var en tropisk storm med kraftig blæst og regn, som orkanen kastede ind over os.

Men mine tanker går virkeligt ud til de mange mennesker, der har oplevet død og ødelæggelse og de over 1mio. mennesker, der pt. er uden strøm i midt Florida, og som fortsat vil være uden strøm til vejret bliver lidt mildere.

Her i Miami kunne vi fra i morges bevæge os ud igen samt vende tilbage til alle normale aktiviter. Personalet her fra bygningen har sat alle poolens solstole og parasoller frem igen og vi fik flyttet vores altanmøbler (fra stuen) tilbage hvor de kom fra. Alle butikker, kontore og instutioner er genåbnet.

 – det normale liv fortsætter og som en fin afslutning på det stormfulde vejr, fik vi den skønneste (real Miami) pink sunset ❤

XO

Skrevet af

Hi, I'm Mimi, the author and creator of My Favorite Things and My Miami Life- two lifestyle blogs I started to share my passion for beauty, style and magical places as well as tips about Miami.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s