Pumpkin spice -the great taste of fall

Her er i Florida har jeg lagt mærke til én bestemt smagsvariant, der hvert efterår går igen og igen og som du ikke kan undgå i supermarkeder fra omkring 1.september.

Det er den amerikanske og meget populære pumpkin spice variant – smagen af efterår. Amerikanerne er vilde det og der er tusindevis af produkter på markedet. Fra øl til tortilla chips, fra bodywash til dog food (I’m not kidding) – alle kan få stillet deres pumpkin spice urge.

Coffee creamers, brød, cookies og chokolade er nogle af de mere bredt populære varianter (pumpkin spice er en blanding af kanel, muskat, ingefær, nilleke og allspice).

Personligt er jeg selv vild med det i min kaffe. Og jeg synes egentligt, at det er meget hyggeligt, at der er en smag herovre, der altid associere til efterår. På den måde bliver årstiderne også delt lidt op, og her i Miami bliver vi mindet om, at det ikke er sommer året rundt 😉

Happy pumpkin spice season 🙂

XO

Skrevet af

Hi, I'm Mimi, the author and creator of My Favorite Things and My Miami Life- two lifestyle blogs I started to share my passion for beauty, style and magical places as well as tips about Miami.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s