Shopping in Miami -ekstraordinær

Her i Miami kommer du ikke uden om shopping.

Det vrimler og lokker faktisk med ‘spending’ muligheder.

I dag var jeg forbi et af mine absolute favorit (og big-spending) shopping steder – Bal Harper Shops.

Historisk set var Bal Harpour Floridas første high-end shopping mall, da det åbnede tilbage i 1965 og det høje niveau holdes bestemt stadig. Stedet er i dag et af miks af high-fashion designer boutiques, high-end department stores, lidt restauranter og cafeer- altsammen omgivet af en tropical garden setting.

Bal Harper Shops er ikke et kæmpe mall, som man ellers ser her i USA, men stadig en rigtig fin størrelse spredt over 3 åbne etager.

Butikkerne du finder her er bl.a. fra Chanel, Balenciaga, Saint Laurent, Dolce&Gabbana, Giuseppe Zanetti, Dior, Gucci og Stella McCartney og af department stores Neiman Marcus og Saks Fifth Avenue (det skulle faktisk være det eneste sted i verden, hvor de 2 ligger i samme shopping mall).

Under mit visit idag, var jeg bl.a. forbi La Perla (deres butik og varer er vidunderlige), Agent Provocateur, Bvlgari og Giuseppe Zanetti (er vild med hans sko!) – desuden fik jeg holdt en lille tiltrængt kaffepause midt i den skønne garden setting samt set på en sød macaron bod 🙂

Hvis du ellers skulle blive sulten under din shopping, kan du gå til en af restauranterne, der bl.a. tilbyder fransk, italiensk og japansk. Den italienske restauranten Carpaccio har ry for at have mange sports-celebs som gæster (hvis man er til det). Personligt kan jeg godt lide The Grill, der er klassisk amerikansk og du kan her vælge, at sidde udendørs, som jeg synes er mere hyggeligt, nu hvor vi er i the sunshine state.

 For mig er det ærligt talt en oplevelse, bare at gå en tur rundt, ose lidt og bagefter side et sted og få en kop kaffe (måske et glas rosé), nyde atmosfæren og se på mennesker.

Efter min mening er Bal Harper shops bestemt er et besøg værd, hvis du er i Miami og ønsker en ekstraordinær shopping/browsing experience – det stedet emmer af en high class cozy vibe.

XO

Skrevet af

Hi, I'm Mimi, the author and creator of My Favorite Things and My Miami Life- two lifestyle blogs I started to share my passion for beauty, style and magical places as well as tips about Miami.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s