It’s gym time!

Har fundet ud af, at vi nok har en mindre addiction.

Ja faktisk er vi blevet afhængige af at træne og vi træner stort set hver dag.

Vi er heldige, at have et kombineret gym & spa, lige rundt om hjørnet fra hvor vi bor – vi blev medlemmer, da vi flyttede ind, pga. medlemskabet er en service, der er inkluderet i det månedlige apartment fee.

Og vi er vilde med vores gym, da det tilbyder et fint udvalg af nye maskiner, fitness hold, yoga, personlige trænere, indendørs pool område samt fri kaffe og frugt. Desuden er der altid frisklavet lemon infused water, som jeg er stor fan af, da det både opfrisker, sætter din forbrænding i vejret, giver en flot complexion og smager fantastisk.

screenshot_20161015-163754

Spa delen har en salon, hvor de laver hår, negle og spa behandlinger og så er der selvfølgeligt en lille shop med spa produkter og fitnesstøj (ja der er ingen undskyldning for, at ikke være velplejet her).

Selvom jeg har den personlige holdning, at det er helt ok med en portion forfængelighed livet igennem, så træner jeg faktisk ikke kun pga. udseende mere, men også pga. den skønne følelse af velbefindende, som man har både psykisk og mentalt efter en god træning (og så kan man også nyde en goodie senere, hvis man vil 😉 ).

Det er en skøn følelse, at få rørt sig, få detoxet lidt og at få ny ilt til kroppen.

For det meste træner vi en times tid – for mig er det en ret hyggelig aktivitet, at gøre sammen som par.

Get your fitness on ❤

xo

Skrevet af

Hi, I'm Mimi, the author and creator of My Favorite Things and My Miami Life- two lifestyle blogs I started to share my passion for beauty, style and magical places as well as tips about Miami.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s