3. round – hoping for a knockout

Idag er d. 19 oktober og den 3. og sidste presidential debate.

Valget lurer lige rundt om hjørnet – d. 8 november.

Og ærlig talt så glæder jeg mig til, at valgkampen får sin ende nu. Vi har hørt om emnet hver dag for over et år, så pludselig begynder det, at føles en smule trættende.

Vores stemme (eller min mands stemme 😉 ) går til Hillary, som jeg har skrevet om i et tidligere blogpost.

Det er ingen hemmelighed, at jeg passioneret håber, at Hillary bliver vores næste præsident – Madam president som Vogue kalder hende i deres første nogensinde politiske endorsement.

 Flere endorsements er da også kommet fra forskellige aviser og andre nyhedskanaler- også her fra nogle som aldrig før har blandet sig dirket i en præsidentvalgkamp – man kan mærke, at det er krig denne gang og at folk har STORE meninger om kanditaternes personligheder (på begge sider).

Meget passende så kommer debatten i aften, til at foregå i Las Vegas.

Personligt synes jeg, at det vil være en skandale med Trump som præsident (en meget skræmmende tanke)- og jeg mener, at det vil være mere end pinligt, hvis han skulle være repræsentant for USA i verden.

Set i et større perspektiv, så er det også lidt trist, at landet er så opdelt, og i 2 så forskellige lejre. Den næste præsident for et svært job, med at skulle prøve at samle befolkningen igen.

GO Hillary – Knock him out!

xo

Skrevet af

Hi, I'm Mimi, the author and creator of My Favorite Things and My Miami Life- two lifestyle blogs I started to share my passion for beauty, style and magical places as well as tips about Miami.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s