Halloween is here!

🎃

Snart er det Halloween – en af de største og mest populære holidays her i USA (faktisk er den helt oppe på listen lige efter jul og Thanksgiving).

 Halloween er big business.

Du mødes mange steder af store udvalg af gadgets og pynt samt kostumer til både voksne, børn og kæledyr (og selvfølgeligt græskar og Halloween candy i massevis).

For børn herovre, er Halloween omtrent det samme, som fastelavn er for børn i DK med udklædning, slik, trick or treat osv.. Og mange voksne amerikanere går mindst lige så meget op i udklædning og ikke mindst i Halloween Party’s og events..

Hvert år om aftenen d. 31 okotber er der en stor Halloween parade ved Miami Beach, hvor folk (og deres kæledyr) kommer udklædt og går parade sammen. Og så er her masser af både offentlige og private Halloween Party’s byen rundt- fra gratis hyggelige by events med live musik, facepainting og trick or treat til mere upscale party events hvor en billet koster mellem 160 -250$ og inkludere flotte locations, open bar samt tasters fra et udvalg af Miamis gode restauranter (fx. Vizcaya’s 30th Annual Halloween Sundowner -et fundrasing event for museumet hvor det holdes).

her kan i se billeder fra Vizcaya’s tidligere Halloween events – folk går all in på udklædning 🙂

Halloween siges, at stamme fra de keltiske/ irske immigranter, der tog traditionen med sig under masse immigrationen til USA der startede i 1800 tallet. Det siges, at man tog kostumer på denne aften, for at skræmme vandrende ånder væk.

Min mand og jeg har da også kigget på lidt Halloween sager – I dag faldt vi bl.a. over lidt scary baking, græskar og andre uhyggelige sager.

img_20161018_140420

 Vi endte dog med, at kun tage et græskar med hjem. Måske vi går all in til næste år 🙂

xo

Skrevet af

Hi, I'm Mimi, the author and creator of My Favorite Things and My Miami Life- two lifestyle blogs I started to share my passion for beauty, style and magical places as well as tips about Miami.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s