My office for today

Sikke en skøn morgen!

I morges besluttede jeg, at jeg ville have min morgenkaffe ved poolen.

Jeg pakkede en taske med nødventighederne: en termokop med kaffe, en flaske med vand, solcreme, min computer og tog elevatoren derned.

Her er sjældent mennesker på dette tidspunkt, så jeg har siddet og nydt stilheden og min kaffe, læst nyheder og skrevet lidt til bloggen.

Solen skinner og himlen er blå, men selvom det stadig er varmt, så kan man godt mærke, at solen har lidt mindre kraft på den her årstid. Egentligt føles det lidt som en dansk sommer nu, hvor vinden godt kan føles en smule kølig, når man opholder sig i skyggen – en lidt mere frisk følelse end vores sommer, der var meget varm i år.

Og i grunden er det en ret interessant følelse, at mærke årstiderne her – da jeg aldrig rigtig har lagt mærke til det på vores rejser hertil. Set fra et style perspektiv, er det skønt, da garderoben nu kan udvides fra tanktops (ja man skal sætte pris på de små ting her i livet) 😉

Wishing everybody a blessed weekend ❤

xo

Skrevet af

Hi, I'm Mimi, the author and creator of My Favorite Things and My Miami Life- two lifestyle blogs I started to share my passion for beauty, style and magical places as well as tips about Miami.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s