A Venezuelan experience

Tidligere idag tog vi på en lille kulturel smagsrejse..

Min mand er halvt venezuelansk og har boet i Venezuela de ca. 18 første år af hans liv. Så da vi faldt over en lille bistro med ægte venezuelansk mad (Avila Bistro i bydelen Aventura), måtte vi selvfølgeligt ind og have frokost der.

Jeg valgte en typisk venezuelansk ret – en arepa med salat, tomat, white cheeese og balsamico- det smager fantastisk og kan klart anbefales hvis man finder det !

En arepa er et lille faldt og rundt majsbrød, som bages på en panden og bagefter fyldes med forskellige blandinger fx. ost, kød, salat, avocado osv. – mit valg er en af de mere klassiske måder.

I Venezuela spises apepas både som morgenmad eller til frokost. Min svigermor laver også arepas ind i mellem, men hun udhuler dem før hun putter fyld i og har fortalt, at det er den ægte venezuelanske måde.

img_20160730_141243

Min mand fik en ret med bønner, ris og kød og så gik vi desuden all in med 2 papelon con limon, der er en venezuelansk drink med sugarcane juice, vand og lime – ja mere venezuelansk bliver det ikke 🙂

img_20160730_141251

High in calorie but soo worth it 😉

Vi må gøre lidt ekstra ud af træningen i aften.

xo

Skrevet af

Hi, I'm Mimi, the author and creator of My Favorite Things and My Miami Life- two lifestyle blogs I started to share my passion for beauty, style and magical places as well as tips about Miami.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s