Aventura Mall

Tidligere i dag var jeg en tur forbi Aventura Mall.

Det er et sted, hvor jeg handler forholdsvis tit pga. det store udvalg af butikker – denne gang var formålet, at købe en ny øjencreme 🙂

Aventura Mall er det største shopping mall her i Florida og med sin størresle på 250,000 m2, er det faktisk det 3. største shopping mall i USA. Mall’et ligger en mindre køretur fra os i bydelen af samme navn Aventura (der betyder eventyr på spansk).

 Mall’et har et miks af mere end 300 butikker og department stores og selvom de kalder det et luxury shopping mall, og her er rigtig mange high-end butikker, så vil jeg sige, at der er noget for alle, da her også ligger en kæmpe Macy’s og ja en H&M.

 Desuden er her butikker fra bl.a. Louis Vuitton, Herve Leger, Burberry, Montblanc, Michael Kors, Breitling, Abercrombie & Fitch, Apple, Calvin Klein, Victoria’s Secret, Guess, Banana Republic, Coach, Sephora osv.. – Et par timer kan ærlig talt nemt bruges her, men tag en trøje med for deres aircondition er freezing cold.

En af mine favoritter i  mall’et er varehuset Nordstrom, som jeg også gik målrettet efter idag. Man kan sige, at det er en smule high-end magasin(DK) agtigt. Specielt i deres sko- og kosmetik afdeling kan man altid finde noget lækkert (deres designer shoe sale kan også klart anbefales) og personalet giver utrolig god service -fin service er bare noget amerikanerne kan 🙂

Det blev da også her, at jeg fandt min nye øjencreme, som selvfølgeligt kan returneres, hvis jeg ikke skulle blive glad for den. Som dansker har jeg altid været fascineret af, hvor meget man faktisk kan returnerer her – også selvom man har haft taget produktet i brug.

For at nævne et par andre af mine favorit butikker, er der bl.a. Mia -en lille, fin og farverig jewelery shop, teavana – en tea specialist, Anthropologie – deres små og større craftmanship ting er så fine samt modebutikken Koko & Palenki – der for at bruge deres egne ord, er en South Florida’s trend setting butik.

Selvfølgeligt har mall’et også et par gode og meget populære restuarenter (faktisk er der tit kø ude foran ved frokost tid i weekenden!) en starbucks og et sted med lækker low-cal. frozen yougurt.

Vi er ret godt dækket ind mht. udvalg 🙂

xo

Skrevet af

Hi, I'm Mimi, the author and creator of My Favorite Things and My Miami Life- two lifestyle blogs I started to share my passion for beauty, style and magical places as well as tips about Miami.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s