Weekend goodies

Min mand skal snart væk nogle dage pga. arbejde.

Allerede nu på søndag tager han afsted til NYC, og ja jeg kommer til at savne ham, så vi har aftalt at hygge lidt ekstra her fredag og lørdag.

Da jeg var færdig hos min frisør, tog vi derfor ud og spiste frokost sammen på vores ynglings libanesiske restaurant Kebobji i North Miami Beach.

Vi eelsker deres traditionelle salat og deres friskbagte brød, som altid bliver serveret direkte fra ovnen og så laver de nogle fantastiske wraps med kylling, falafel eller lam (desuden er deres tjenere virkelige søde og en af dem har en onkel, der bor i Greve -lidt sjovt).

Efter vores frokost tog vi en tur til Aventura Mall. Vi skulle egentligt finde en ny vinterjakke til min mand, men vi endte med, at kun få lidt af Godiva’s lækre jordbær dyppet i chokolade med hjem –  lidt lækkert til senere- og min mand bestilte en jakke over nettet, som vi håber passer 🙂

screenshot_20161028-143911

Happy weekend everyone!

xo

Skrevet af

Hi, I'm Mimi, the author and creator of My Favorite Things and My Miami Life- two lifestyle blogs I started to share my passion for beauty, style and magical places as well as tips about Miami.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s