Miami’s beauty culture

Her i Miami hersker en større beauty kultur.

Den stammer fra den latinamrikanske kultur, hvor kvinder generelt gør lidt ekstra ud af sig selv og ønsker et meget feminint og ja et sexet look – og da ca. 70% af Miami’s befolkning er fra forskellige latinamerikanske lande, er indflydelsen naturligvis markant 🙂

Desuden er fikseringen af udseende og krop selvfølgeligt også påvirket af, at vi bor i et klima, der er varmt året rundt – det er altid bikini sæson!

Hvis man ser sig omkring, i området hvor vi bor, vil man se en negle-, beauty- eller  frisørsalon på sort set hvert et gadehjørne.

Man kan faktisk undre sig over, om der virkeligt er kunder nok til alle..

Men her er det helt normalt, at få ordnet sine negle minium 1. gang pr. måned – ja faktisk er der flere kvinder, der får lakeret deres negle i en salon en gang om ugen. Desuden er det normalt, at gå til frisøren, kun for at få en blow dry/ sat dit hår som koster alt fra 20 – 50 $ alt afhængigt af salonen.

Selv får jeg mine negle ordnet en gang pr. måned i salonen af passende navn : pamper me – og så har jeg en fantastisk kosmetolog, anbefalet af min (halvt) Latina svigerinde.

Jeg har selvfølgeligt også prøvet en blow dry og jeg kan godt forstå, at det er populært – man føler sig ret lækker bagefter.

For mig er beauty kulturen fascinerende -specielt når det er kendt, at der findes en stor del mennesker her med knapt så store paychecks, men som alligevel vælger at prioritere deres udseende højt – jeg har lært at mange faktisk bruger Groupon, hvor der er kæmpe udvalg indenfor skønhedsbranchen samt priser hvor alle kan være med.

Plastikoperationer er en anden ting, som folk får lavet i stor stil – højest på listen er brystforstørrelser efterfulgt af nosejobs og fedtsugning og så ses der en stor stigning af brazillian but lifts. Og selvfølgeligt er filler og botox også meget populært, for ikke at tale om tandblegning.. USA i det hele taget et meget youth fikseret land.

Men selvfølgeligt har Miami dog stadig alle størrelser og typer af mennesker akkurat som alle andre storbyer.

Personligt er jeg vild med de sydamerikanske kvinder samt deres måde at være kvinder på og jeg synes, at det er fedt at bo i en kultur, hvor et smukt, feminint og velplejet look er værdsat.

  Desuden synes jeg, at det er fascinerende, at se hvordan fx. brasilianer plejer deres udseende, men også samtidigt elsker og hylder deres kroppe in all shapes and sizes – det er noget, som vi alle kunne lære noget af 🙂

xo

Skrevet af

Hi, I'm Mimi, the author and creator of My Favorite Things and My Miami Life- two lifestyle blogs I started to share my passion for beauty, style and magical places as well as tips about Miami.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s