Just a little shoe shopping

I dag forsøgte jeg, at glemme alt om præsidentvalget med lidt shoe shopping..

Jeg tog en tur til outlet varehuset DSW (designer shoe warehouse) located i bydelen Aventura/ north Miami.

Jeg var på udkig efter en lukket sko, da jeg hen over sommeren fik vænnet mig til Miami’s højere temperature (ca. 32 grader hele Juni, Juli, August samt langt ind i September) og derfor fryser jeg nu om tæerne, når vi har en lidt køligere dag med omkring 22 grader – havde aldrig forestillet mig, at det ville ske 🙈

 1 1/2 time fløj afsted derinde- phy ha det tager lang tid at se alt igennem og at prøve !

DWS har sandaler, sko, støvler og træningssko til både mænd og kvinder (lidt smykker, tasker og andet tilbehør har også sneget sig ind) – mærkerne er bl.a. Calvin Klein, Michael Kors, Guess, Gucci, Diane Von Furstenberg, Ralph Lauren, Alice + Olivia og Lacoste.

Hvis man har god tid, er det faktisk muligt, at finde nogle rigtig steals her. Dog skal jeg være ærlig at sige, at det langt fra er efter hvert besøg, at jeg kommer hjem med noget, da jeg er ret sko kræsen og muligvis har udviklet lidt for fine skovaner 🙂

I dag fandt jeg dog 2 par gode efterårs sko (i alt $300 saving)- begge sko er af læder og fra mærket Vince.

$$ sparet samt Miami efterår/ vinter garderobe opdateret ✔️

xo

Skrevet af

Hi, I'm Mimi, the author and creator of My Favorite Things and My Miami Life- two lifestyle blogs I started to share my passion for beauty, style and magical places as well as tips about Miami.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s