Family

2 af de vigtigste mennesker i mit liv – min bror og hans lille datter- havde fødselsdag igår og jeg sendte dem masser af kærlighed og tanker dagen igennem.

Naturligvis fik de også en sang over skype 🇩🇰 (ja hurra for Skype og Viber 🙂 ).

Nu hvor vi ikke kunne være i DK til fejring, så havde vi selvfølgeligt sendt en pakke afsted.

Godt nok var det en blød pakke, men den kan tale, snorke og grine – vi håber, at den falder i god jord hos en 2 årig Gurli gris fan 🙂

Det er vildt som tiden går og se hvordan min niece vokser. Hver gang vi Skyper, siger hun mit navn og giver smil og kys på skærmen. Det betyder meget for mig, at hun kan genkende mig og ved hvem jeg er, nu hvor jeg er langt væk.

Kan huske første gang jeg holdt hende og hun var bitte lille. Det er lidt sjovt, for hun blev født, mens min mand og jeg sad i et fly på vej hjem til DK fra en ferie i Miami – jeg glæder mig til, at hun bliver større, så hun kan blive vores lille forkælet  feriebarn ❤

xo

Skrevet af

Hi, I'm Mimi, the author and creator of My Favorite Things and My Miami Life- two lifestyle blogs I started to share my passion for beauty, style and magical places as well as tips about Miami.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s