Black Friday Weekend

I fredags var det Black Friday.

En super sale begivenhed der efterhånden er trukket ud fra torsdag (Thanksgiving) aften og afsluttes mandag med cyper monday.

Black Friday er altid fredagen efter Thanksgiving, hvor mange har taget fri, for at holde en lang weekend, se deres familier og gå på tilbudsjagt. Det er også dagen, hvor juleshoppingen for alvor skydes i gang.

I Danmark er dagen efterhånden blevet godt og grundigt adopteret, men her i USA tager de det dog stadig til et lidt andet niveau.

Der er mange meninger om hvordan dagen fik sit navn..

Jeg har spurgt forskellige amerikanere, men igen var helt sikre.

Navnet menes at stammer fra Philadelphia, hvor udtrykket tidligere har været brugt til, at beskrive den voldsomme trafik, som har fundet sted specielt på denne dag -trafik pga. folk kører til og fra deres familier efter thanksgiving, men også pga. alle der er ude på tilbudsjagt.

Andre mener at navnet hentyder til de ”sorte”tal, som butikkerne får på bundlinjen grundet deres store omsætning.

Vi var selv en kort tur uden torsdag aften samt fredag, men der var alt for mange mennesker, biler, køer og stress i luften, så vi kørte hurtigt hjem igen (folk går amok i elektronik, når det er på 50%).

Weekenden har været et sjovt mix af familie tid, traditioner, stress og jag, begyndende jule fornemmelser og en bombardering af tilbud.

Som en gammel retailer burde jeg ikke sige det, men personligt er jeg meget mere til e-shopping, hvor man kan sidde hjemme i ro og mag med en kop kaffe og undgå stress og kø. Fra sofaen kan man også nå, at se mange flere butikker og varer igennem end hvis man var ude i de fysiske butikker – det er i hvert fald min erfaring.

Jeg fandt bl.a. gode tilbud på hårprodukter samt et par lækre nye Brian Atwood pumps (lige hvad jeg manglede).

xo

Skrevet af

Hi, I'm Mimi, the author and creator of My Favorite Things and My Miami Life- two lifestyle blogs I started to share my passion for beauty, style and magical places as well as tips about Miami.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s