2. Vein Treatment – Sclerotherapy

Idag var jeg til min 2 sclerotherapy behandling hos klinikken Fox Veins Experts i Florida’s Hollywood.

Det er ca. 9 uger siden min første behandling. Jeg måtte udskyde en planlagt behandling pga. lidt sygdom og pga. vores planlagte San Francisco tur.

Heldigvis skulle det være helt ok, at vente lidt ekstra tid imellem behandlingerne, da de endelige resultater først ses over længere tid – det anbefales desuden, at der ventes min. 3-4 uger før en ny behandling udføres.

Status fra sidste gang er, at de injected vener faktisk er blevet lidt mindre synlige. Det er lidt vildt at se. De virkeligt gode resultater kommer dog over længere tid og et par behandlinger mere.

Denne gang fik jeg ca. 6-8 indsprøjtninger i hvert ben og er tilbage i de her sexede sager for den næste uges tid (et par tykke selvsiddende støttestrømper med åben tå). Desuden skal jeg som sidst sørge for at gå meget og ikke træne alt for hårdt den første uge.

 img_20161106_224122-1

Lidt billeder fra sidst:

Sidst fik jeg ret mange blå mærker fra indsprøjtningerne, hvilket er helt normalt og de forsvandt da også efter en uges tid. Jeg smurte mine ben med en gel fra Anicare, der får dig til at heale hurtigere og afhjælper smerter og hævelse.

Jeg oplevede ingen rigtige smerter sidst, men mine ben føltes ret tunge de første dage, når jeg tog støttestrømperne af om aftenen.

Det bliver spændende, at se resultatet efter denne behandling.

Vil give en update i det nye år.

xo

Skrevet af

Hi, I'm Mimi, the author and creator of My Favorite Things and My Miami Life- two lifestyle blogs I started to share my passion for beauty, style and magical places as well as tips about Miami.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s