Getting Cruise Ready

Der er lidt over en uge til, at vi skal cruise igen.

Det bliver skønt, at tage væk på lidt eventyr sammen og blive nye oplevelser rigere.

Denne gang har vi booket en mini suite, dvs. at vi får et større værelse med en queen bed, en sofa afdeling og en ret fin størrelse balkon. Jeg har desuden bestilt jordbær dyppet i chokolade til os, som vi kan nyde ved ankomst (vores cruise er jo som tidligere skrevet også lidt en sen honeymoon 😉 ).

Pga. vi i foråret også cruisede med Princess Cruises, er vi denne gang mere forberedte på, hvad man skal pakke til et cruise ud over selvfølgeligt pas og billetter.

Dette er 8 ting, der har en garanteret plads i vores kuffert(er) :

  1. Call us cheap, men vi nægter at betale 8 dollars for en liter vand (jeg drikker meget vand hver dag, så det kan blive til mange flasker på en uge) – derfor tager vi faktisk selv nogle liter vand med i en af vores 2 kufferter. Selvfølgeligt er det gratis, at få et glas vand på cruiset, men personligt kan jeg godt lide, at have vand klar på værelset om morgenen, efter træning eller til at tage med på ture. bottles-60466_960_720
  2. Sidst savnede vi et lidt større udvalg af sunde snacks (andet end frugt), så denne gang tager vi et lille udvalg med af sundere barer og andre små sunde goodness. screenshot_20161206-225849
  3. Vi skal cruise i Caribien, så selvfølgeligt skal et par sæt badetøj + solcreme med (hvis du skulle  glemme din solcreme, er der dog rig mulighed for, at købe på entet skibet eller i havne butikker). Sol beskyttelse er vigtig, da solen er stærk i Caribien og giver dobbelt pga. genspejlningen ude på havet. Personligt er jeg vild med denne let farvede ansigts solcreme fra Elta – den klare make up og solcreme i et og giver en fin glød.                            screenshot_20161207-184216
  4. En varm trøje til om aftenen – det kan godt blive køligt og blæse meget ude på havet og selvom de deler tæpper ud til movie under the stars, så er det meget rart også at have en varm trøje på. img_20161207_173134-1
  5. Min mand blev søsyg sidst vi cruisede, så denne gang er vi forberedt og tager en ret smart opfindelse med, der efter vores mening er bedre end piller- et lille ristband som trykker på et akupunktur punkt og derfor afhjælper motion sickness. Vi købte løsningen på 2. dagen på vores sidste cruise og det virker!img_20161204_135114
  6. Dette er optional – men på de fleste cruiseskibe har de aftener med en formal dresscode. Sidst var det en detalje vi havde overset, så vi havde kun vores normale badeferie tøj med – rigtig mange kommer i lange kjoler og jakkesæt! Du kan dog sagtens snige dig uden om de formelle festligheder, hvis du enten ikke er til det eller du ikke har fået pakket til dresscoden. Jeg pakker en sort silkekjole og et par dressy stilletter. screenshot_20161207-192516
  7. Vi er træningsnørder og kan ikke undvære vores gym time. Heldigvis har de store og lækre gyms på cruiseskibe – derfor husker vi selvfølgeligt et par sæt træningstøj og sko.          screenshot_20161107-144002
  8. Et camera til at forevige alle dine nye minder – vi bruger faktisk bare vores mobiler, men vi overvejer at købe et engangs kamera, der kan tåle vand som vi kan bruge på de mere våde ture.phone-690091_960_720-1

Og hvis du vil pakke ultra let, så er der faktisk et vaskeri på skibet, hvor du kan vaske dit tøj undervejs (vi brugte det på vores sidste cruise, der varede i 2 uger). Dry clean service er selvfølgeligt også til rådighed.

The countdown has begun 😄

xo

Skrevet af

Hi, I'm Mimi, the author and creator of My Favorite Things and My Miami Life- two lifestyle blogs I started to share my passion for beauty, style and magical places as well as tips about Miami.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s