The Road To Happiness

Det siges at små eventyr i dagligdagen, skulle give lykke til hjernen.

-og den påstand er jeg tilhænger af.

Derfor forsøger jeg ofte, at gøre/opleve bare en enkel lille ny ting i dagligdagen. Både små oplevelser for mig alene men også sammen med min mand – for efter min mening er det utroligt vigtigt, at tage på små (og større) eventyr sammen som par.

Det var denne artikel, der for nogle måneder siden inspirerede mig til, at være mere bevidst omkring emnet. For mig var det interessant, at blive bekræftiget i hvad jeg allerede følte.

  små-eventyr-giver-lykke-til-hjernen

Som artiklen skriver kan dit lille eventyr både være en skovtur på en hverdagsaften eller en overnatning i baghaven. Det er den lille hverdagsoplevelse, mikro-eventyret, der er sund for hjernen og som gør os mere lykkelige.

Vores start på weekenden blev mikro-eventyret en gå tur på stranden Sunny Isles Beach, der ligger ca. 10min nord fra Miami Beach -vi havde aldrig været der før, men der er lidt færre mennesker end Miami Beach / South Beach og efter min mening er stranden mindst lige så lækker og er desuden en meget famile venlig udgave.

  Må være ærlig at sige, at vi ikke tager så tit på stranden (vi bruger vores pool meget i stedet), men det var en skøn følelse, at gå der hånd i hånd, tale om stort og småt og mærke elementerne omkring os.

Det var happiness i rå form 🙂

Ønsker alle en skøn weekend.

xo

Skrevet af

Hi, I'm Mimi, the author and creator of My Favorite Things and My Miami Life- two lifestyle blogs I started to share my passion for beauty, style and magical places as well as tips about Miami.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s