All aboard !

Boarding completed.

Virkeligt skønt – Vi er nu afsted med vores cruise ship og hjem for den næste uge – the Caribbean Princess.

Vi tog en uber til skibet kl. 13. Skibet sejlede først kl. 16 (sidste checkin kl. 15), men det er meget rart, at komme i god tid og ikke skulle stress-svede, hvis der uheldigvis skulle være meget tung trafik på vejen dertil (hvilket sker her i og omkring Miami).

Vi fik hurtigt afleveret vores kufferter ved bagage drop og havde en yderst nem og hurtigt check in, hvor vi fik udleveret vores gold Cruise Cards som fungerer både som betalingsmiddel på Cruiset, nøglekort til værelset samt id (vi er nu goldmembers uhh la la).

Champagnen og jordbærrene der ventede i vores kahyt, var en ret lækker start på ferien 🙂

I morgen har vi hele dagen på havet, hvor vi bare skal slappe af og nyde vores flydende hotels faciliteter.

Personligt ser jeg frem til morgenmaden. Jeg synes, at morgenmad via roomservice er noget af det hyggeligste, så hver aften udfylder jeg et lille breakfast card med mine ønsker for mad og leveringstid.

Morgenmaden skal selvfølgelig nydes på vores balkon med udsigt over havet. Det føles utroligt zen, at sidde der og kun se bølger så langt øjet rækker.

Mandag ankommer vi til vores første destination Honduras/ Roatán, hvor vi har planlagt en dag på den mindre privat island Maya Keys. Øen har snorkeling reef, tropisk strand, paddleboards og er desuden også et animal sanctuary (et beskyttet sted for reddet dyr) – det kan vi jo godt lide at støtte.

xo

Skrevet af

Hi, I'm Mimi, the author and creator of My Favorite Things and My Miami Life- two lifestyle blogs I started to share my passion for beauty, style and magical places as well as tips about Miami.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s