Mexico – Time For A Beach Break

Mexico – vores 3. og sidste stop på denne cruisetur.

Tidligt om morgenen lagde vi til ved Costa Maya, i en mindre havn, der faktisk kun får besøg af store cruiseskibe (denne dag var vi 3 kæmpe skibe).

Havnen kendte vi på forhånd fra vores cruise i foråret. Dengang var vi på en ret spændende Maya ruin tur, så denne gang planlagde vi, at besøge en af områdets strande og tage en helt nede på jorden afslappende beach dag inden turen tilbage til FL.

img_20161221_093450

Mexico har super flot natur, spændende historie, fantastisk mad og gode drinks og du får ret meget for pengene, hvis du undgår de værste turistfælder.
I costa maya er det tydeligt, at de er vant til flere turister end fx. i Belize og Honduras. Stadig prøvede stort set alle, som vi gik forbi, at sælge os drinks, massage, håndværk osv.. Vores oplevelse er at mexicanere er venlige, ligefremme og hjælpsomme (måske mere pga. min mand er fra Venezuela og taler spansk), men ind i mellem kan man også godt føle sig lidt som en gående ATM i deres øjne (no blame).

Vi nød nogle timer på stranden med free wifi som blev flittigt benyttet- tænk engang at man virkeligt ikke kan undvære internet længere.. Bagefter gik vi rundt og så på de lokales boder og fik lidt forfriskninger undervejs. Det bliver ikke mere tropisk end at drikke frisk åbnet kokosnødder i en scene sat af sol, stand og palmetræer 🙂

screenshot_20161223-165613

Vi er klar til at komme tilbage til jul, familiebesøg samt nytår i FL !

xo

 

Skrevet af

Hi, I'm Mimi, the author and creator of My Favorite Things and My Miami Life- two lifestyle blogs I started to share my passion for beauty, style and magical places as well as tips about Miami.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s