New Year, New Goals, New Firsts

1. Januar !

Et nyt år og et nyt kapitel er åbnet.

Jeg synes bestemt, at vi fik sagt pænt farvel til 2016 igår, og ligeledes pænt godmorgen til 2017 i morgensol på balkonen – ahh min første Januar hvor jeg vågner op til sol og 26 grader; bestemt ikke dårligt.

1. Januar er en dag, hvor jeg godt kan lide at reflektere :

Hvad vil jeg gerne opleve i det nye år..?

Hvilke mål vil jeg gerne opnå..?

Hvad vil jeg gerne arbejde på mht. mig selv..?

Hvad vil jeg gerne lære..?

Man kan kalde det bucket list delmål 🙂

screenshot_20161019-192725

For os var 2016 et stort og betydningsfyldt år -vi blev gift og så blev det året hvor vi med en pludselig beslutning rykkede rødderne op og flyttede fra København til Miami. Desuden fik jeg startet min blog og det er skønt, at have sit eget lille kreative outlet.

Når man tænker over det, så er det vildt interessant, som livet nogle gange tager en drejning, som man ikke havde set komme bare få måneder før. Vi kan planlægge, men vi aner ikke, hvor livet egentligt vil tage os (selvfølgeligt håber og arbejder vi mod det bedste).

Det bliver spændende at se, hvad 2017 vil byde på.

Håber det vil blive et år med mere fred i verden, mere forståelse og kærlighed. Håber ligeledes, at det vil blive et år, hvor store drømme vil manifestere sig i fysisk form.

xo

img_20161227_120222-1

 

Skrevet af

Hi, I'm Mimi, the author and creator of My Favorite Things and My Miami Life- two lifestyle blogs I started to share my passion for beauty, style and magical places as well as tips about Miami.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s