LA here we come !

Tidligt i går morges startede vores LA eventyr.

Efter en ca. 6 timers flyvetur fra Miami, landede vi med vores 5 overpakket kufferter i Los Angeles.

Vi fløj med JetBlue, som klart kan anbefales- deres gratis internet og deres Even More løsning med ekstra meget benplads gjorde turen utrolig nem og behagelig.

img_20170201_121310

Manden fik sig en blunder og jeg fik med lidt trætte øjne undersøgt leje af biler samt set en masse tv.

Ved ankomst til vores airbnb hjem i West Hollywood, fik vi en varm og meget glad velkomst af vores 2 søde, sjove (og meget gay) værter, der kom løbende over gaden til os med vinkende arme over hovedet og gav os en hånd med alle kufferterne, samt viste os rundt i bygningens faciliter. Vi skal være her en måned, så det var rart, at se alt er som det skal være – det er et sødt lille hjem med et fint walk in closet.

Skal være ærlig at sige, at man kan godt savne Miamis sol og varme lidt her den første dag – jeg render rundt i en uld rullekrave med en jakke ud over, men der er mange ting jeg glæder mig til at se og opleve her, fx. skal vi naturligvis en tur op til Hollywood skiltet samt gå en tur på ‘the walk of fame’ 🙂

Inden rejsen købte jeg et par nye lækre sorte læderstøvler (fra Prada), som viste sig at være en perfekt investering til det koldere vejr -og så er de super comfy selvom de har en høj hæl👌

LA glæder mig til, at gå på opdagelse i dig !

xo

 

Skrevet af

Hi, I'm Mimi, the author and creator of My Favorite Things and My Miami Life- two lifestyle blogs I started to share my passion for beauty, style and magical places as well as tips about Miami.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s