Happy V-day

Love is all around  ❤

Idag er det Valentines Day – min første af slagsen her i USA.

Det har været interessant, at se alle butikker pyntet op fra starten af Januar – vi gik direkte fra julepynt til valentins kort, lyserødt silk og hjerteformet chokolade i rødt papir. Der gøres virkeligt meget ud af dagen her.

 Min mand havde da også sørget for at holde fri, så vi kunne tage en dag med lidt romance og hygge.

Han kom hjem med balloner efter en indkøbstur – ret sødt ❤

Vi brugte dagen på hygge, hike, shoppe og træne og så var vi ude og se på en ny lejlighed.

Vi bliver nok en måned mere her i Californien, og har været heldige at finde en anden ret lækker airbnb lejlighed ca. 10 min. fra hvor vi bor nu. Ejeren var virkelig sød og inviterede os til en lille fremvisning – tror bestemt at vi vil finde os godt til rette der. Der var næsten lidt South Beach vibe over poolområdet samt gå afstand til Runyon Canyon 🙂

xo

Reklamer