Living In Hollywood

 

Så det startede med en fastlagt tur til LA – en måned fra 1 Februar..

Kalenderen siger 10. Marts og er vi her stadig 🙂

Vi er på vores 3. air bnb og planen er, at vi bliver her til godt ind i Maj.

Jeg må sige, at jeg savnede Miami Februar igennem. LA havde de fleste dage et trist og gråt vejr – koldt, regnfuldt og ja vinterfrakkevejr (desuden har folk ikke den varme sydamerikanske vibe, som jeg personligt er vild med fra Miami).

Det var back to black – alle på gaden var stort set klædt i den samme sorte grunge stil. Det var næsten et kulturchok, at komme fra farverige Miami 😉

Ikke ligefrem det billede jeg havde af LA og Californien.

Jeg troede, at de var plaget af tørke, men det var der ikke meget af i West Hollywood i Februar. Senere læste jeg, at det har været Californiens vådeste måned i nyere tid.

Alle Angeleno’s (lokale fra LA) forsikrede os dog, at vejret ikke var normalt. Det var sjovt at se, at mange ligefrem nægtede at finde sweateren frem og trodsede vejret med shorts, flip flaps og tanktoppe – the vikings of LA.

Men så skete det pludseligt..

Solen og varmen kom !

Har i dag siddet på min altan og nydt den smukkeste forårsdag med 27grader og den skønneste blå himmel – se det var mit billede af LA.

Screenshot_20170310-122238

Der er sket meget den sidste måned. Vi har skiftet West Hollywood ud med Hollywood – bor pt. på en sidegade til Hollywood blvd., som bl.a. huser ‘the walk of fame’, the Chinese Theater og museumer..

Det var en god oplevelse, at leje “rigtig” turist for en dag og udforske området.

Det føles godt, at have mere liv omkring sig (men det føles også lidt som en turist fælde – stort set alle på Hollywood Blvd. prøver at sælge dig noget eller at få lidt mønter ud af dig om det så er Spiderman, Catwoman, manden med de brændte cd’er/ fake solbriller, de hjemløse eller tour sælgerne).

West Hollywood var udemærket at bo i pga. bydelen er så utrolig centralt til alt, men området føles også lidt dødt og ‘run down’ efter vores mening og så var manden træt af mange tilnærmelser (bydelen er kendt for dens mange homosexuelle). 😉

xo

Skrevet af

Hi, I'm Mimi, the author and creator of My Favorite Things and My Miami Life- two lifestyle blogs I started to share my passion for beauty, style and magical places as well as tips about Miami.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s