The Grove/ LA – Feels Like Home

It feels like home ❤

Vi er flyttede til LA’s område ‘The Grove’.

Det er blevet til vores 5. air bnb og selvom at det har været både interessant og spændende (til tider også frustrerende) flytte rundt og opleve forskellige lejligheder og neighborhoods, så føles det godt, at have en fast base for den næste måneds tid.

Screenshot_20170323-175722

(er specielt vild med udsigten fra vores community’s utrolig lækre træningscenter og den mediterranean style alt er hold i)

Det har været godt at komme væk fra Hollywood Blvds crazieness og til et område som The Grove, som jeg vil sige har en mere lækker og elegant storby feeling over sig.

The Grove ligger ca. 10mins kørsel fra henholdsvis Beverly Hills og Hollywood, så vi bor stadig meget centralt.

Området klades The Grove pga. et ret fint mindre shopping center med navnet The Grove, som vi er heldige at nu have lige over på den anden side af gaden. Den anden aften gik vi en tur derover og der er faktisk en hel Tivoli stemning over det med sporvogn, springvand, lyskæder, små boder, is og cupcake store, restauranter, biograf og selvfølgeligt en masse gode butikker som Nordstrom, Coach, Michael Kors, Barnes & Noble, Sephora, Elizabeth and James og selvfølgeligt er der også en Starbucks og en Cheesecake Factory  😛

– der er mange mennesker alle ugens dage og forståeligt for der er super hyggeligt.

thegrovela.com

Et andet stort plus ved denne bydel er, at vi har gåafstand til en public bypark Pan Pacific Park – den første af slagsen, som vi har stødt på her i LA.

Vi var forbi parken i søndags og den var fyldt med folk der spillede fodbold, dyrkede yoga, løbere og rigtig mange latino familier, der grillede og hang ud.

It really feels like home ❤

Skrevet af

Hi, I'm Mimi, the author and creator of My Favorite Things and My Miami Life- two lifestyle blogs I started to share my passion for beauty, style and magical places as well as tips about Miami.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s