Life as a modern-day nomad

Så troede vi lige, at vi kunne slappe af og ikke tænke på at flytte i nær fremtid.

Men næh sådan skulle det ikke være..

Vores vært blev i sidste øjeblik nød til at aflyse vores extended stay – no April Fool’s.  Efter en ny søgning/ booking hoppede vi derfor videre til vores 6. air bnb.

Vi var ret heldige, at finde en lejlighed i bygningen ved siden af vores airbnb nr. 5 og denne gang lejede vi for en måned med det samme.

Phy ha – 6. hjem på 2 måneder.

This is the life of a modern-day nomad.

Efterhånden er vi blevet ret gode og hurtige til at pakke – heldigvis har vi en SUV, som alt lige kan være i.

IMG_20170323_114435

Jeg vil sige, at jeg var lidt skepsis, da vi bookede vores 1. airbnb.

Tanken om at skulle bo i en fremmedes hjem føltes lidt mærkelig. Men ærligt så har alle hjem, som vi har været i været rene og pæne. Mange steder er ikke rigtige hjem, men kun lejligheder der egentligt fungere som hotel uden ejers personlige ejendele.

Alle steder vi har været har desuden været stort set som listingen har lovede og et sted blev vi endda overrasket med en lille “hotel” kurv samt vandflasker i køleskabet 🙂

Screenshot_20170323-175921

Ang. booking af air bnb så mig dele et par råd ud fra vores erfaringer:

Altid vigtigt at se alle billeder godt igennem, læse alle informationer samt læse reviews – vi fandt fx. ud af igennem et review, at en lejligheds lækre panorama vinduer var dækket over med reklame udefra.

Desuden stiller vi  altid et par spørgsmål til udlejeren, for at være sikre på at gøre et godt valg (specielt pga. du kun kan få halvdelen af dine penge tilbage, hvis du aflyser din booking og air bnb’s her i LA er pricey!). Vi er efterhånden begyndt, at forhandle med prisen – det værste der kan ske er at man får et nej.

Her er et par ting vi altid sikre os (af erfaring) :

1.  Er der gratis og sikker parkering på stedet ?

2. Kan vi se billeder af det listede træningscenter ?

3. Hvad størrelse er sengen ?

4. Er der mere end et sæt håndklæder og sengelindet ?

5. Er der et fully loaded køkken / køkkenredskaber, bestik , elkedel osv. ?

6. Hvordan er naboerne ?

7. Kan vi evt. se flere billeder af stuen / er der et spisebord ?

8. Er soveværelset ud til en trafikeret vej ?

Generelt har vi stort set kun haft positive oplevelser, men dog med lidt sjove mangler ind imellem.

Fx. har vi oplevet at komme til en lejlighed, hvor der ingen hovedpuder var og køkkenet kun havde plastik bestik (kun kniv og gaffel!) – det var lidt en udfordring at vende min proteinpandekage morgenen efter 😉                                                                                                I samme lejlighed fandt vi kun 2 håndklæder – efter vores mening alt lige fedtet nok, når man betaler ca. $145 pr. nat.

Et andet sted vi boede, var ejers eget hjem, så han havde selvfølgeligt alle sige ejendele/tøj mm. i skuffer og skabe og vi var derfor ‘left with’ et meget lille skab med 10 bøjler – bare ikke helt nok når man kommer med 5 store kufferter.

En meget lille seng har vi også oplevet at komme til og og et sted var madrassen så blød, at vi følte vi blev suget væk i den – ja det er svært at få det hele, når kriterierne er mange.

Alt i alt har det dog været en spændende oplevelse og helt bestemt en god og anbefalingsværdig måde at udforske forskellige bydele på, hvis du skal opholde dig i en by for en længere periode.

Desuden kan du her i LA, få fint hjem til omkring $130-160 pr. nat sammenlignet med et hotelværelse, der ligger til $180-200 pr. nat (4 stjernet hoteller).

xo

Skrevet af

Hi, I'm Mimi, the author and creator of My Favorite Things and My Miami Life- two lifestyle blogs I started to share my passion for beauty, style and magical places as well as tips about Miami.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s