Time For A Change – Bronde

Forleden var jeg på mit første frisør visit her i Californien.

Der er bare et par steder man skal have styr på i en by for virkeligt at føle sig hjemme. Og for mig er en god frisør, der forstår dig og dit hår et af dem.

Havde ikke været hos en frisør i 3 måneder, men det var lidt en jungle at vælge en salon her, pga. det virkeligt store udvalg og også pga. jeg ingen anelse havde om, hvem der ville være god til mit fine skandinaviske hår, der har det med at blive en tand for rødligt for min smag efter farvning.

Jeg googlede (som jeg altid gør), så på billeder og læste en masse reviews og kom frem til salonen FUMA på Melrose Avenue.

Skærmbillede 2017-04-09 kl. 11.53.44 PM

Efter nøje studering af billeder på instagram (jeg tog ingen chancer denne gang), bookede jeg firsøren Ryan, som er rigtig sød og utrolig talentfuld. Ryan farver kun, men du kan sagtens blive klippet af en af de andre frisører i salonen.

Alle virkede søde og meget servicemindet. Salonen er af en pæn størrelse, fin og nem at komme til (jeg tog en uber – $5 for en 15mins tur). Vil desuden sige, at salonens priser er mere end rimelige:

Balayage $155, Color $75, Cut $85

fumasalon.com

Ryan gjorde efter min mening et fantastisk arbejde med mit hår. Mit ønske var en farve, der mindede meget om min egen naturlige hårfarve – bronde.

Jeg har farvet hår siden jeg var 16 år og har både været igennem den helt hvide blonde fase samt den meget mørkebrune. Nu glæder jeg mig bare til at ikke absolute skulle se og farve en udgroning hver måned 🙂

Salon FUMA – jeg kommer bestemt igen og vil klart anbefale Ryan til andre der leder efter en farvespecialist i LA.

xo

Skrevet af

Hi, I'm Mimi, the author and creator of My Favorite Things and My Miami Life- two lifestyle blogs I started to share my passion for beauty, style and magical places as well as tips about Miami.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s