New. New. New!

Kære alle der følger med 🙂

Det er ikke meget, jeg har fået skrevet de sidste 3 mdr. Der har været rigtig meget at se til, så mit døgn føltes pludseligt som 14 timer i stedet for de 24 (er sikker på, mange af jer kender følelsen).

Som i ved har vi hoppet rundt her i Californien – fra den ene airbnb til den anden, fra den ene car rental til den anden. Midt i det hele blev en tur til Miami presset ind, da min mands onkel pludseligt gik bort og senere skulle der også lige være plads til en hygge tur til København.

I mellen diverse airbnb flytninger, car rentals, rejser (og min mands arbejde), har vi søgt med lys og lygte efter et hjem her i Los Angeles (og en car leasing).

Jeg tror faktisk, at vi kom ud og se på over 15 steder, for ikke at tale om mange opklarende tlf. opkald til udlejere og de +100 lejligheder jeg fik set igennem på nettet. Der er rigtig mange gamle bygninger her i Hollywood, hvor du fx. ikke kan installere vaskemaskine, hvor lejlighederne har meget små vinduer etc… det matchede ikke helt ønskelisten.

Efter ca. 1/2 1 måneds søgning fandt vi den – den næsten helt perfekte lejlighed 🙂

Og herefter blev det indretning, udpakning og køb af møbler, som dagene gik med – og vi overlevede både partesten madras køb, IKEA samt mange ture til Bed Bath and Beyond.

Phy ha.. nu vi er næsten færdige (bloggen fik også lige en lille makeover på vejen).

Vores adresse hedder nu West Hollywood og vi elsker det !

Vi er så heldige, at kunne spise morgenmad til canyon view og bo i en lejlighed med masser af naturligt lys og plads. Californien har bare den smukkeste natur og pludseligt føler vi os rigtig meget hjemme – kan mærke rødderne begynder at gro fast.

FullSizeRender 2

IMG_4687Jeg ved ikke hvad det er med det canyon view, men jeg synes simpelthen, at det er noget af det smukkeste af have i baggrunden og du ser der overalt i LA – I’m obsessed😍

FullSizeRender 5

God søndag til alle,

xo

 

Skrevet af

Hi, I'm Mimi, the author and creator of My Favorite Things and My Miami Life- two lifestyle blogs I started to share my passion for beauty, style and magical places as well as tips about Miami.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s